El club de natació Ontinyent va participar el passat dissapte al Campionat Social 2011

1

El passat dissabte 29 d’octubre, en sessió de vesprada, organitzat pel CNE Gandia, es va celebrar el Campionat Social 2011, en què el Club Natació Ontinyent participar amb 52 nadadors/ es.

Els resultats obtinguts pels nedadors es poden considerar d’excel · lents en ser la primera competició de la temporada i trobar-se encara en una etapa de preparació, destacant la millora en la tècnica que han experimentat els nostres xavals.

Cal ressaltar el bon comportament d’alguns nedadors de les categories més petites ja que era aquesta la primera vegada que competien. Aquest tipus de proves serveixen per ajudar-los a adquirir els hàbits necessaris per millorar com a nedadors / es en les diferents competicions.
Així mateix el diumenge 30 d’octubre es va celebrar a la Piscina Municipal de Natzaret el primer Control Provincial per a les categories, Infantil, Júnior i Absoluta.

Ha estat el primer contacte competitiu de temporada on s’ha pogut comprovar el nivell de resistència, tècnica i domini dels quatre estils que s’estan entrenant en aquest inici de temporada i la posada en escena de possibles proves del nostre equip de cara a la Copa autonòmica a celebrar l’últim cap de setmana de novembre.

Els resultats en aquest aspecte, han estat molt encoratjadors i s’han produït millores importants, tant en el nivell de tècnica de natació assolit, com en aspectes fisiològics com la resistència i la uniformitat de natació.

En aquesta competició van participar 18 nedadors / es en la qual van aconseguir millorar marques personals i diverses mínimes autonòmiques i el més important, és que s’han realitzat les proves de mitjana i llarga resistència a un nivell molt alt per al moment de temporada. Altres dels objectius aconseguits que marquen la bona base que estan obtenint els nostres nedadors / es en aquest inici de temporada, és la recuperació gairebé immediata, després de realitzar una dura prova que els deixa amb suficient energia per poder competir altres proves gairebé de forma consecutiva , al mateix nivell que la primera. Això és un bon indicatiu de les millores aeròbiques que estan obtenint i els bons fonaments que suposa aquest condicionament físic, de cara a la resta de temporada.

Tots aquests nedadors, excepte alguna excepció i alguna incorporació més de suport seran els protagonistes d’intentar la permanència a la 1a Divisió Autonòmica el proper 29 i 30 de novembre.

És un equip amb una mitjana d’edat molt jove, cosa que no ajuda en principi en una competició de Copa que abasta la categoria absoluta, però hi han nedadors/ es joves d’un bon nivell que poden arribar lluny aquesta temporada si mantenen aquesta unió i compromís que s’està donant ara per ara en el equip.

1 COMENTARI

  1. The talk within the finest used cellular phone quest of purchasing is built to be equalize nowadays vehemently asserted amidst consumers. There are lots of brands from which to decide with a lot of models. Then you need capabilities to take possession of into account, and also battery. In the motive you obligated to distinguish the rhyme that’s upstanding on the side of you, and also spasm’s your own personal meet with of style. The going round finery three hottest employed cellular phones to hand would be the BlackBerry Bead, Your Apple IPhone, as luckily as the Motorola talkabout Blade. All three or more of such are fanciful candidates and each has their acutely own durability as highly as unsubstantial spots. We ordain look at each solitary of these respectively so that you can judge repayment for yourself which of such you believe desire be best.
    Used cellphones for sale

Comments are closed.