El CD Ontinyent conclou la lliga 2017-2018

Dissabte passat 28 d’Abril, el club esportiu Ontinyent organitzador de la lliga comarcal va fer l’acte de clausura de la lliga 2017-2018 procedint al lliurament de medalles a les xiquetes participants segons la seua classificació obtinguda amb la suma de les dues passades que han realitzat.

El lliurament de trofeu per al centre amb major nombre de participants i trofeu per als tres primers centres amb les millors notes mitjanes de la competició. El club organitzador, Deportivo Ontinyent vol agrair la col·laboració de totes les gimnastes, pares i entrenadores, que durant aquests mesos han estat recolzant aquest projecte.

Agrair a les AMPES i representants dels diferents centres, el suport desinteressat per a la promoció d’aquest esport, la gimnàstica rítmica. Gràcies a l’ajuntament d’Ontinyent, al regidor esport Oscar Borrell per la confiança dipositada en el club per dur a terme aquesta activitat.

Centres participants: C.Bonavista, Escola Municipal Esportiu Ontinyent, Castello de Rugat, C.Santa María, Bocairent, Albaida, Agullent, Aielo de Malferit, C. Puresa de María, Montaverner, Beniganim, C. Lluís Vives, Sa Pobla, C. Martínez Valls i C. Carmelo Ripoll.

Trofeu especial que es concedeix al centre amb major nombre de participants, aquesta temporada és per a l’escola municipal esportiu Ontinyent amb un total de 40 gimnastes participants. Primer classificat de la lliga Comarcal C.Carmelo Ripoll. Segon classificat C. Martínez Valls. Tercer classificat Sa Pobla.

Finalitza aquesta edició de lligues Comarcals, després de 15 anys de trajectòria cada vegada son més els que participen en aquest projecte i gaudeixen duent-ho a terme.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els entrenadors del Club Martínez Valls Bàsquet continuen formant-se durant el confinament

L’estat d’alarma i el confinament no ha frenat l’activitat del Club Martínez Valls Bàsquet. Els …