Cronica del Club de Natacio d´Ontinyent a Alzira

0
Els nadadors del CNO amb l ́entrenador Vicent Gandia a la piscina coberta d Alzira. Novembre de 2020

El passat dissabte 21 de novembre, la categoria Infantil del Club de Natació Ontinyent acudiren a la 2a Jornada de Lliga i els Juniors i Absoluts al 2° Control Provincial, realitzats a la piscina coberta
d´Alzira.

En aquesta jornada, els nadadors infantils van baixar les seues marques personals a les proves de la Lliga, 200 m esquena i 100 m estils. Les categories Juniors i Absoluts van posar a prova el seu estat físic a la competició amb la finalitat d´arribar en bona condició física al Campionat Autonòmic d’Hivern, una de les competicions importants d’aquesta temporada.

Els entrenaments del CNO segueixen fent-se temporalment a les piscines d´Alqueria d´Asnar i Gasaqui d´Aielo de Malferit, per la impossibilitat d´utilitzar la piscina coberta local. Aquesta situació exigeix un esforç extra per entrenar per les competicions d’aquest any, la disminució d’hores d´entrenament és el gran desavantatge davant d’altres clubs de natació els quals disposen d’un lloc d’entrenament adaptat a les seues necessitats.

Fins ara, l’ambient competitiu, remarca el club, continua sent molt segur de la mateixa manera que, ocorre als entrenaments on les mesures de seguretat per combatre les infeccions de la Covid estan presents.

Publicitat