29/05/2023 - 13:31
Més
  IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent millorarà la il·luminació del camp de futbol “Juan Vidal”

  Agullent millorarà la il·luminació del camp de futbol “Juan Vidal”

  L’Ajuntament d’Agullent finança el canvi d’enllumenat del Camp de Futbol amb un cost total de 58.949,99 €. Les despeses de les obres estan íntegrament subvencionades pel Pla d’Inversions 2022-2023 provinent de la Diputació de València.

  L’actuació està prevista que es puga dur a terme el primer trimestre d’aquest any i substituirà l’actual il·luminació de l’Estadi Juan Vidal d’Agullent per un sistema de tecnologia LED nou i més eficient. Així, la subvenció de la Diputació permet a l’ajuntament continuar millorant el Camp de Futbol i se suma a les altres obres dutes a terme a l’estadi durant l’any. En 2022 s’han instal·lat 180 seients a les graderies, s’ha reforçat les xarxes perimetrals i reconstruït el mur d’accés principal a l’estadi.

  El regidor d’Esports, David Albert, valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Diputació de València. Segons el regidor “amb aquesta pròxima millora es pretén garantir una il·luminació òptima per a poder disputar els partits i entrenaments de futbol, així com garantir un sistema d’il·luminació eficient i sostenible el qual beneficiarà a l’estadi i a totes les persones que el visiten, sent un referent d’espai esportiu per al nostre poble, que amb la coordinació i treball en equip des de l’Ajuntament i la junta directiva del club s’ha treballat per millorar les infraestructures del camp”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit