12/06/2024 - 23:03
Més

  Agullent millorarà la il·luminació del camp de futbol “Juan Vidal”

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent finança el canvi d’enllumenat del Camp de Futbol amb un cost total de 58.949,99 €. Les despeses de les obres estan íntegrament subvencionades pel Pla d’Inversions 2022-2023 provinent de la Diputació de València.

  L’actuació està prevista que es puga dur a terme el primer trimestre d’aquest any i substituirà l’actual il·luminació de l’Estadi Juan Vidal d’Agullent per un sistema de tecnologia LED nou i més eficient. Així, la subvenció de la Diputació permet a l’ajuntament continuar millorant el Camp de Futbol i se suma a les altres obres dutes a terme a l’estadi durant l’any. En 2022 s’han instal·lat 180 seients a les graderies, s’ha reforçat les xarxes perimetrals i reconstruït el mur d’accés principal a l’estadi.

  El regidor d’Esports, David Albert, valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Diputació de València. Segons el regidor “amb aquesta pròxima millora es pretén garantir una il·luminació òptima per a poder disputar els partits i entrenaments de futbol, així com garantir un sistema d’il·luminació eficient i sostenible el qual beneficiarà a l’estadi i a totes les persones que el visiten, sent un referent d’espai esportiu per al nostre poble, que amb la coordinació i treball en equip des de l’Ajuntament i la junta directiva del club s’ha treballat per millorar les infraestructures del camp”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -