11/12/2023 - 15:56
Més

  ADIEM organitza uns partits de bàsquet solidaris

  Altres notícies

  Amb la cel·lebració de les festes nadalenques, el bàsquet ontinyentí s’uneix a la campanya “La salut mental també va amb tú”, que promou l’Assosiació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM), amb l’organització d’unes jornades esportives.

  Aquesta associació va nàixer fa divuit anys amb la finalitat de garantir una millor atenció a les persones que pateixen una malaltia mental i als seus familiars. Fruit d’aquests anys de treball, des de l’ADIEM s’han pogut garantir una millor atenció amb la posada en marxa d’activitats com el CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social) i gestió del programa d’oci i temps lliure, a més de programes com vacances per a malalts mentals, descans familiar i integració laboral.

  Però des de l’associació són concients que resten moltes necessitats i comandes per cobrir, i que gràcies a la col·laboració i recolzament de tothom es prodràn mantenir les que s’han aconseguit fins ara i assolir noves comandes vingudes per la societat per millorar el benestar social.

  Per aquest motiu, des del Club Col·legi Martínez Valls Bàsquet i l’ADIEM s’intenta promoure la conciència social del poble d’Ontinyent i rodalies, amb l’organització d’una jornada benèfica al Pavelló Municipal de la població ontinyentina.

  Per tant, s’anuncia que al dia 23 de Desembre es realitzaran unes activitats al pavelló municipal d’esports, organitzades conjuntament pel Club Col·legi Martínez Valls Bàsquet i l’ADIEM, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent entre altres. A més a més, després de la conclusió de la jornada esportiva, el plat fort serà el partit que enfrontarà l’ESET ONTINET front al BÀSQUET PATERNA, on juga l’ontinyentí Mauro Brotons, dirigit per un amic del nostre club com Nicolás Sánchez. Un duel molt interessant de dos equips que militen a la 1a DIVISIÓ NACIONAL en benefici d’una bona causa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -