ADIEM organitza uns partits de bàsquet solidaris

Amb la cel·lebració de les festes nadalenques, el bàsquet ontinyentí s’uneix a la campanya “La salut mental també va amb tú”, que promou l’Assosiació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM), amb l’organització d’unes jornades esportives.

Aquesta associació va nàixer fa divuit anys amb la finalitat de garantir una millor atenció a les persones que pateixen una malaltia mental i als seus familiars. Fruit d’aquests anys de treball, des de l’ADIEM s’han pogut garantir una millor atenció amb la posada en marxa d’activitats com el CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social) i gestió del programa d’oci i temps lliure, a més de programes com vacances per a malalts mentals, descans familiar i integració laboral.

Però des de l’associació són concients que resten moltes necessitats i comandes per cobrir, i que gràcies a la col·laboració i recolzament de tothom es prodràn mantenir les que s’han aconseguit fins ara i assolir noves comandes vingudes per la societat per millorar el benestar social.

Per aquest motiu, des del Club Col·legi Martínez Valls Bàsquet i l’ADIEM s’intenta promoure la conciència social del poble d’Ontinyent i rodalies, amb l’organització d’una jornada benèfica al Pavelló Municipal de la població ontinyentina.

Per tant, s’anuncia que al dia 23 de Desembre es realitzaran unes activitats al pavelló municipal d’esports, organitzades conjuntament pel Club Col·legi Martínez Valls Bàsquet i l’ADIEM, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent entre altres. A més a més, després de la conclusió de la jornada esportiva, el plat fort serà el partit que enfrontarà l’ESET ONTINET front al BÀSQUET PATERNA, on juga l’ontinyentí Mauro Brotons, dirigit per un amic del nostre club com Nicolás Sánchez. Un duel molt interessant de dos equips que militen a la 1a DIVISIÓ NACIONAL en benefici d’una bona causa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es millorarà l’accessibilitat i el sostre del trinquet municipal amb una subvenció de 80.846€

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà l’accessibilitat per a persones amb diversitat funcional i el sostre trinquet municipal …