2.000 esportistes i 10.000 espectadors gaudiren de les 24 hores esportives d’Ontinyent

0

“Un èxit esportiu, sense incidents i on tot el que estava previst es va complir a la perfecció”. Així resumia el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, el transcurs de les 24 hores esportives de la ciutat, celebrades des de la vesprada del passat divendres dia 14 fins la de dissabte 15 al Poliesportiu Municipal. Passaren més de 10.000 persones i uns 2000 participants al llarg del cap de setmana, amb la màxima afluència entre les 21:00 hores de divendres i les 2:00 de la matinada de dissabte, el que parla de la magnitud de l’esdeveniment, que reuneix esportistes i espectadors tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes.

El regidor d’esports, que va assistir al lliurament de trofeus de les diverses després de seguir romandre al poliesportiu durant totes les 24 hores, fins i tot com a participant en la modalitat del pàdel, va destacar “l’esportivitat de tots els participants, l’alta participació femenina en tots els esports i la inclusió d’esports que s’havien perdut o mai s’havien realitzat en les 24 hores d’Ontinyent, així com les nombroses exhibicions que vam tenir en horari de nit”.

Borrell tenia especials paraules d’agraïment per a tots els que han participat en tasques d’organització, ja que “van ser unes 24 hores sense incidents on no hi va haver problemes ni amb els aparcaments, ni amb els espais habilitats per a les diverses activitats esportives”. També va fer menció específica a Protecció Civil, Creu Roja, el personal del Poliesportiu Municipal, la Policia Local, Policia Nacional i el departament d’Obres per tots els seus esforços en el bon funcionament d’aquest esdeveniment.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat