Oberta la preinscripció i matriculació a l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a tot l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes que ja està obert el període de matricula per al curs 2019-20. Tant l’alumnat de nou ingrés com l’alumnat matriculat al curs 2018-2019 de l’Aulari d’Ontinyent ha de fer una preinscripció telemàtica del 12 al 27 de juny en la web de l’EOI Xàtiva.En aquesta sol·licitud, l’alumnat podrà escollir les preferències horàries i d’escola, ordenades per prioritat Així mateix, totes les persones que desitgen fer una prova de nivell ho han de sol·licitar telemàticament des d’aquest 12 de juny fins al 8 de setembre.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, animava a la ciutadania a matricular-se perquè “aprendre idiomes és fonamental per tindre més oportunitats laborals, però també en un món interconnectat com en el que vivim per conèixer la cultura i la forma de vida d’un país es necessari conèixer la seua llengua” i incidia en què en la nova legislatura “anem a seguir lluitant per aconseguir una Escola Oficial d’Idiomes pròpia que ens permeta seguir impulsant l’ensenyament d’idiomes”, i en aquest sentit recordava que aquesta demanda compta amb el suport de l’equip directiu de l’EOI de Xàtiva i el professorat de l’aulari d’Ontinyent de l’EOI.

Cal recordar que s’obrirà un segon període de matrícula al setembre (del 16 al 19 de setembre) per aquells sol·licitants de nou ingrés; alumnat que ha fet la prova de nivell així com aquells que en la convocatòria extraordinària de juny i setembre obtingueren tant un Apte com un No Apte.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obrirà en la Fase 2 el pavelló, gimnàs i trinquet del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà amb l’entrada en la Fase 2 del desconfinament els espais utilitzables al …