02/12/2023 - 15:37
Més

  L’ONGD “GlobalMon” porta els tallers contra el racisme als centres educatius d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’alumnat del CEIP Vicente Gironés mora participa de l’activitat, titolada “Les diferències sumen i enriqueixen”

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Cooperació, està col·laborant amb la ONGD “Globalmon” en l’organtizació de tallers per a sensibilitzar contra el racisme i sobre la interculturalitat. El CEIP Vicente Gironés Mora acollia el passat divendres el primer d’estos tallers, titulats “Les diferències sumen i enriqueixen”, on es reflexiona sobre les tradicions familiars i culturals, els propis orígens i la importància que té conèixer a la resta de companyes i companys.

  En les xerrades també es fomenta que l’alumnat participe i adquirisca un pensament més crític sobre allò que implica la diversitat i contribuir a una educació per al desenvolupament. Des de la regidoria de Cooperació, la regidora Katty Ushiña ha destacat la importància de que l’alumnat en edat escolar participe d’activitats com aquestes de sensibilització, relacionades amb la cooperació i solidaritat internacional.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -