José Mª Toro parlarà de l’educació emocional en la Setmana Pedagògica d’Ontinyent

0

El mestre, escriptor i conferenciant José Mª Toro, autor de diversos llibres sobre educació emocional, participarà aquest dimarts a la I Setmana Pedagògica d’Ontinyent. Toro impartirà la xerrada “Educar con co-razón en la família” a partir de les 19:00 hores al Teatre Echegaray amb entrada gratuita, en una activitat organitzada dins de la programació de l’Escola de Pares i Mares de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha animat als pares, mares, docents i ciutadania en general “a participar i reflexionar de la mà d’un ponent de primer nivell”, en una de les intervencions més destacades d’una I Setmana Pedagògica que està incloent fins a 14 activitats entre el 20 i el 29 d’abril. “Volem fer d’Ontinyent un epicentre educatiu, per afavorir una educació potent i de qualitat, i per això és important dotar d’instruments i elements de reflexió als diferents agents que participen en l’educació dels xiquets i xiquetes”, manifestava.

El ponent avançava respecte al contingut de la xerrada que “als varis espais educatius, i més concretament en les escoles, hi ha molta més “cap” que “cor”, molta més “ment” que “cos”, molta més “ciència” que “art”, molt més “treball” que “vida”, molts més “exercicis” que “experiències”… molta més pesadumbre i avorriment que alegria i entusiasme. L’educació emocional no està renyida amb la raó sinó que la conté i transcendéis”, destacava.