08/12/2022 - 17:38
Més
  IniciEducacióFesta de literatura infantil al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida

  Festa de literatura infantil al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

  Des del mòdul d’Expressió i Comunicació de l’IES Josep Segrelles d’Albaida, l’alumnat d’Educació Infantil, impulsat per la seua professora Laura Ferre, ha organitzat una “Festa de literatura infantil” d’obres en valencià i escrites per dones.

  L’activitat tindrà lloc el dia 6 d’abril de 15:30h a 16:30h al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, situat al Carrer Ramon Llin d’Ontinyent (al barri de Sant Rafel). Hi vindrà alumnat del col·legi Bonavista, amb la professora Raquel Reig, però també serà un espai obert a famílies i persones que vulguen acostar-se.

  L’activitat tindrà dues parts: una primera on es representarà un conte en format Kamishibai i altra on es realitzarà un taller de titelles relacionat amb el conte. També tindrem la presència de l’escriptora Almudena Francés, que tindrà un espai de signatura de llibres. El grup d’alumnes Andrea Sánchez, Carmen Sanchis, Clàudia Bataller, Paola Soler, Susana Tapia i Laura del Rey han elaborat el Kamishibai a partir del conte d’Almudena Francés, anomenat “La rabosa malfaenera”.

  No acaba ací la cosa, ja que l’alumnat està preparant uns vídeos per a penjar al blog del Casal Jaume I i de l’IES en relació al poema “Contes” de l’autora valenciana Dolors Pellicer (extrets del llibre “Pugem amb Globus”) i el conte “Anna, la Sargantana” de l’autora valenciana Irene Blasco Grau (Editorial Tandem).

  Font: Casal Jaume I de la Vall d’Abaida ACPV

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit