238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que realitza l’alumnat que pretén ingressar a la universitat, i que pel que fa a batxillerat tenen la denominació d’EBAU (Avaluació del Batxillerat per a l’Accés a la Universitat).

Estes proves es duien a terme de forma centralitzada al Campus d’Ontinyent des del curs 2015-1016, però davant les mesures de seguretat a prendre front la pandèmia del Covid-19, enguany es realitzen als seus propis centres d’origen, els instituts Pou Clar, Jaume I i l’Estació, i els col·legis La Concepció i Pureza de María.

Les proves s’iniciaven a les 9:30 hores del matí baix un estricte protocol de seguretat del que ha participat la Policia Local, desenvolupant-se amb total normalitat els primers exàmens d’Història d’Espanya, Valencià, Economia de l’Empresa, Biología, Arts Escèniques, Física i Història de l’Art. La PAU continuarà realitzant-se a Ontinyent durant aquest dimecres i dijous, quan els i les joves s’examinaran de Llengua estrangera, Castellà, Dibuix Tècnic, Química o Història de la Filosofia, entre altres assignatures.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, animava a l’estudiantat a donar el millor d’ells estos dies, culminant l’esforç extraordinari realitzat en un curs marcat per la irrupció del Coronavirus. Borrell recordava que des de l’Ajuntament es va posar a disposició de l’alumnat durant els mesos de confinament un Pla Pedagògic dins el qual es contemplava entre altres coses un servei d’atenció per a preparar les PAU, al qual es comptava amb la participació del psicòleg municipal del Departament de Joventut de manera coordinada amb les orientadores dels Instituts i centres de secundària de la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …