12/06/2024 - 21:29
Més

  Ontinyent vol incremenar les empreses que es diversifiquen amb la innovació abans del 2030

  Altres notícies

  Ontinyent buscarà incrementar en un 20% el nombre d’empreses que aconseguisquen diversificar-se amb projectes innovadors abans de 2030. Aquest objectiu és el resultat d’un treball desenvolupat als darrers mesos a través del programa de Municipis Innovadors impulsat per la Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana, que pren com a referència el marc estratègic “Missions València 2030”. Una missió que s’exposava aquest dimarts al Centre d’Innovació Las Naves de l’Ajuntament de València, comptant amb la Participació del regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda.

  Durant l’acte, el regidor explicava que aquesta missió inclou accions adreçades al foment de la formació especialitzada, formació per a l’ocupabilitat, reduir l’economia submergida, fomentar les tecnologies verdes, la digitalització i generar un pol industrial que dinamitze l’economia local. Junt aquestes accions, el regidor exposava les “polítiques públiques” desenvolupades pel Govern d’Ontinyent i que estan alineades amb la missió escollida.

  Úbeda recordava que des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’han desenvolupat projectes “de foment de l’ocupabilitat a través d’innovació social i donant suport al teixit empresarial” recordant la posada en marxa durant la pandèmia del Clúster Tèxtil Sanitari i dels teixits intel·ligents junt a ATEVAL “és un exemple d’aquestes polítiques públiques” que permeten “visibilitzar el compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent no sols amb la voluntat d’incrementar en un 20% la diversificació d’empreses sinó d’impulsar la competitivitat del nostre teixit industrial i, per tant, afavoreix l’arrelament per a desenvolupar un projecte de vida a Ontinyent”, incidia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -