728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Ontinyent té previst estalviar 1 milió d’euros en Personal gràcies a la gestió del nou Govern

Ontinyent té previst estalviar 1 milió d’euros en Personal gràcies a la gestió del nou Govern

El Govern d’Ontinyent té previst estalviar al voltant de 1 milió d’euros en personal durant 2012 gràcies a una millor gestió de la despesa en aquest capítol. Segons explicava aquest matí en roda de premsa el regidor de Personal, Joan Sanchis, als projecte de pressupostos que s’ha presentat a la ciutadania es destina 9.461.000 euros per a personal, xifra inferior en 1 milió d’euros als 10.437.000 que es van gastar en aquest concepte en 2011, segons consta a l’avanç de la liquidació de pressupost de l’any passat.

D’aquesta manera, el pressupost per a personal quedaria fins i tot per davall de la despesa de 2007, que era de 9.656.000 euros, “i que Lina Insa va anar disparant any a any, fins arribar a gastar més de 10.995.000 tant en 2009 com en 2010, unes xifres que només amb sis mesos de gestió ja hem aconseguit rebaixar en 500.000 euros, com es mostra a l’avanç de la liquidació del pressupost de l’any passat”, explicava Joan Sanchis. Segons afegeix el regidor de Personal, l’anterior alcaldessa disparava el gasto en personal mentre els ingressos de l’ajuntament es desplomàven, “I no deixava de dir que estàvem en crisi però any a any anava gastant més fins arribar a pujar la despesa en personal en 1’3 milions d’euros entre 2007 i 2010”, apuntava.

EconomyCash Juny

L’estalvi ha estat possible amb una millor gestió global del departament de Personal, que queda clarament reflectida a les hores extraordinàries fetes i pagades. En l’any 2009 en aquest concepte es van gastar més de 156.600 euros, en 2010 la despesa va ser de 97.347 euros, i en 2011, només amb 6 mesos d’acció del nou Govern Municipal, ja s’ha aconseguit retallar la despesa a la meitat de l’any anterior i la tercera part de fa dos anys, quedant en 48.600 euros. El regidor afegia altres dades significatives com el descens en més de 25.000 euros de la despesa en hores extra de la Policia Local des de 2010 a 2011, “cosa que té mes valor si tenim en compte que la taxa de criminalitat l’hem mantesa en la meitat de la mitjana autonòmica, i això que hem rebut la visita del President de la Generalitat i de dos Ministres del Govern Central, amb tot el que això comporta”, assenyalava Joan Sanchis.

A més de les hores extra, la previsió d’estalvi que s’ha fet ha estat possible gràcies a altres mesures tals com el control de la despesa en vestuari, dietes i altres, així com a la política de no substitució de les baixes, “que sols és possible posar en marxa gràcies una millor organització i la col•laboració dels funcionaris per fer front a la situació”, concloïa el regidor.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent llança Google Pay

Caixa Ontinyent ha llançat el servei de pagament mòbil “Google Pay”, una incorporació que permet …