Ontinyent reactiva la economia amb les aportacions al Consell Econòmic i Social

Les aportacions del CES seran positives per aquest pla que preten reactivar la ocupació i l’economía local

El Govern d’Ontinyent ha presentat al Consell Econòmic i Social (CES) el seu Pla d’Ocupació i Reactivació, amb el qual pretén afavorir la ocupació i reactivar l’economía local.

L’alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, recordava la voluntat expressada des del primer moment pel Govern d’Ontinyent de convertir el Consell Econòmic i Social “en el cor de la política econòmica, un lloc on els agents socioeconòmics puguen aportar idees que ens ajuden a fer front a la situació que estem vivint”. En aquest sentit, el primer edil destacava que el Pla -que es feia públic la setmana passada- no es presentava al Consell amb la mera vocació de informar, “sinó d’explicar i debatre detalls del mateix”.

El coordinador del CES, Joan Gilabert, explicava en aquest sentit que hi haurà de termini fins al 7 de setembre per tal que els membres del CES puguen plantejar aportacions de millora i desenvolupament del Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica, “un pla que el Consell va acollir amb bona predisposició i voluntat de col·laboració”, manifestava. En eixa data   s’establirà un dia per a una nova reunió de CES per tal d’estudiar les propostes i aprovar el Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica definitiu.

El Pla està dividit en dos programes: “Emprenem amb tu” i el programa “Ocupació”. “Emprenem amb tu” està format per un itinerari formatiu, ajudes per al finançament i la ubicació del comerç, línia de microcrèdits i un pla de capital de risc per fomentar els emprenedors. Quant “Ocupació” serà un programa encarregat de la contractació de personal per dedicar-se al manteniment de vies públiques i edificis municipals, així com per seguir amb els programes d’estalvi i eficiència energètica, brigades forestals i un programa de suport a la Promoció Econòmica.

Jorge Rodríguez avançava que el Govern d’Ontinyent “estudiarà detalladament les propostes aportades pel CES per tal d’afavorir aquest pla de millora ocupacional i econòmic, propostes que sense dubte seran enriquidores i positives”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent trau a licitació per 460.000 euros les obres de l’anell “ciclopeatonal”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 462.708,91 euros (iva inclòs) la creació de l’anell …