20/07/2024 - 23:17
Més

  Nou Consell de Comerç i Gastronomia per a Ontinyent

  Altres notícies

  L’impuls a la promoció econòmica pel que es ve treballant a Ontinyent compta ja amb una nova eina: el nou Consell de Comerç i Gastronomia, que el Govern que lidera Jorge Rodríguez va incloure entre les propostes electorals que es volien fer realitat als 100 primers dies de la legislatura, i que tindrà la propera setmana la seua primera reunió.

  El coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la regidora de Comerç, Sayo Gandia, coincidien en destacar que el nou consell sectorial “canalitzarà esforços amb l’objectiu comú de posar en marxa i potenciar la marca Ontinyent, que es de totes i tots”, destacaven. Úbeda i Gandia presentaven hui el nou consell acompanyats de representants d’algunes de les 11 entitats i associacions que formaran part inicialment d’aquest nou òrgan de participació, i que al seu torn integren a centenars d’establiments i empresaris.

  Pablo Úbeda apuntava que el Consell de Comerç i Gastronomia “va a ser un òrgan de participació ciutadana, assessorament, consulta i opinió, un punt de debat i encontre entre les associacions i també amb l’Ajuntament”, assenyalava.

  Sayo Gandia explicava que s’ha convidat a formar part del consell a totes les associacions de comerciants de la ciutat (Comerç In, SOC, i les associacions comerciants del Llombo i del barri de Sant Rafel); a l’associació d’hostelers AHVAL; la Cooperativa Vinícola Onteniense; l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals; l’Associació de Forners; l’Associació Cultural Foc i Cassola i representants dels diferents mercats. La regidora exposava que “és un consell obert, al qual podrà integrar-se qualsevol entitat que ho considere oportú si compleix amb els requisits que consten als estatuts que el regiran”, manifestava. Gandia afegia que el Consell de comerç i Gastronomia també generarà sinèrgies amb altres sectors com ara el turisme, la cultura, l’agricultura o el medi ambient; i es mostrava “molt satisfeta” del suport i entusiasme mostrat pels diferents col·lectius a les primeres reunions mantingudes per a presentar-los el projecte.

  Des de l’Associació de Comerciants de Sant Rafel, Jorge Vidal es mostrava esperançat per la posada en marxa d’un consell “que esperem que servisca per dinamitzar Ontinyent i projectar els nostres productes”; Amparo Boscà, de Comerç IN, apuntava que “en els últims 4 anys s’han fet moltes accions en matèria de comerç i s’han mantingut moltes reunions amb l’Ajuntament, ja hi havia una gran comunicació però ara va a estar més organitzada i facilitarà una major coordinació entre les campanyes”; mentre que la presidenta de l’Associació de Comerciants del Llombo, Rosario Pla, incidia en què “amb la supervisió i ajuda de l’Ajuntament, les associacions podem anar en bona direcció i fer d’Ontinyent un lloc millor treballant junts”.

  El Consell de Comerç i Gastronomia es constituirà a principis de la setmana que ve, i tot i que està previst que s’establisca una periodicitat mínima d’una reunió al trimestre, la intenció, apuntava Pablo Úbeda, “es que siga un consell dinàmic, que ara en posar-se en marxa va a tenir moltes reunions, i que a més sempre estarà obert a ser convocat quan ho demane qualsevol dels membres, perquè el que volem es que siga un consell viu que realment ajude a dinamitzar l’economia de la ciutat”, concloïa el coordinador de Política Econòmica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -