11/12/2023 - 10:18
Més

  L’Olleria millorarà el cicle integral de l’aigua amb l’ajuda del Pla Reacciona de la Diputació de València

  Altres notícies

  La Diputació de València ha subvencionat a L’Olleria per a la concessió “Reacciona” amb la subvenció per a per a la millora del cicle integral de l’aigua durant l’exercici 2022 al municipi. El valor total de l’ajuda ha sigut de 78.324,28 euros i el pressupost base de licitació, de 91.738,19 euros.

  Entre les actuacions del projecte trobem la renovació d’un tram de la xarxa d’aigua potable del carrer Sant Francesc, la instal·lació de vàlvules reductores de pressió, d’un analitzador en continu del nivell de clor i d’una font d’aigua filtrada en el municipi i la connexió de les xarxes del casc urbà i disseminat.

  L’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, ha recalcat la importància de millores com estes: “Estes accions milloraran el cicle integral de l’aigua i la qualitat de vida de les persones que vivim en L’Olleria. Amb esta ajuda, per fi podrem pal·liar la situació en la que es troben determinades infraestructures”, ha afegit el primer edil.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -