11/08/2022 - 16:33
IniciEconomiaL’Agència AFIC organitza una jornada gratuïta per orientar a xicotetes empresses per...

L’Agència AFIC organitza una jornada gratuïta per orientar a xicotetes empresses per a abaratir costos amb Internet

L’agència AFIC de l’ Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb ANETCOM (Associació per al foment del comerç electrònic empresarial), han organitzat una jornada gratuita impartida per professionals de Microsoft amb la finalitat de donar a conèixer als comerciants i gerents de xicotetes empreses algunes tècniques per abaratir costos amb la utilització d’Internet i les noves tecnologies.
Segons s’ha explicat des de l’agencia AFIC, amb esta jornada teòrica i pràctica, l’assistent coneixerà les possibilitats que ofereix la nube”,  mostrant que es un entorn segur per a treballar en la gestió del negoci, acabant amb la por i els dubtes que encara existeixen al respecte.

La jornada està adreçada a comerciants i xicotets empresaris que vullguen conèixer i comprovar els avantatges que les noves tecnologies de la informació poden aportar als seus negocis, i tindrà lloc a l’Oficina de Promoció Econòmica – AFIC (C/ Maians, 19) el dia 24 de novembre de 15:30h a 17:00h. L’assitència es gratuïta fins completar les places disponibles, sent necessari comunicar la inscripció mitjançant telèfon (96 291 82 27) o correu electrònic (e-mail: adl.ontinyent@cv.gva.es)

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents