La nova contrata de muntatge d’elements de festes, també haurà d’incloure els blocs de seguretat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic el servei de muntatge i desmuntatge d’elements de festes, com ara el castell de festes, les barreres per al bou, tribunes, elements de protecció i banderes en columnes, entre d’altres.

La novetat a les bases publicades a la plataforma de contractació de l’estat és la inclusió de la col·locació dels blocs de seguretat tipo “New Jersey”. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta del mateix tipus de bloc que hem vingut utilitzant als últims anys en moments com les festes de Moros i Cristians o la Fira de Novembre. En vista de què el seu ús va a ser continuat en el temps, s’ha inclós la seua col·locació en les bases per al concurs de la resta de serveis de muntatge i desmuntatge en festes, de manera que el seu ús siga menys costós per a l’Ajuntament”, manifestava.

Altra novetat és la inclusió del muntatge i desmuntatge de les dues grans torres de fusta que es col·loquen a la part baixa de l’Avinguda Daniel Gil per engalanar el recorregut de les entrades de Moros i Cristians al mes d’agost. El pressupost base de licitació és de 66.428’54 euros anuals, per a un període de 2 anys. Les empreses interessades podran presentar ofertes fins al proper dia 30 de març.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat …