728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > L’Oficina de Promoció Econòmica fomenta l’activitat empresarial

L’Oficina de Promoció Econòmica fomenta l’activitat empresarial

L’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent va organitzar el passat 3 de novembre una jornada dirigida a comerços sobre promoció on-line dels negocis i xarxes socials, organitzada per la Agencia AFIC. La jornada va ser impartida per professionals d’ANETCOM (Associació per al foment del comerç electrònic empresarial) en el marc del projecte COMPETIC i van assistir 21 persones amb distints tipus de comerços: papereria, roba i tèxtil, kiosc, venda on line, entre altres. Amb esta jornada els comerciants assistents van poder conèixer les eines necessàries per a promocionar els seus negocis en internet, amb la utilització de les xarxes socials, el posicionament en buscadors i les web 2.0, analitzant les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per a la promoció dels seus comerços.

En esta línia de promocionar la formació empresarial, estan programades dues jornades més en l’Oficina de Promoció Econòmica, esta vegada organitzades per conjuntament amb l’Antena Local de la Cambra de Comerç: el 15 de novembre, una al voltant de gestió de cobraments, i el 14 de desembre una sobre protecció de dades en l’empresa. La més immediata, la relativa a gestió de cobraments i morositat, s’impartirà el proper dia 15 de novembre a les 9:30 h. a l’oficina de Promoció Econòmica d’Ontinyent. Es tracta d’una sessió informativa dirigida a empreses, comerços i emprenedors de la ciutat que estiguen interessats, una sessió organitzada per la Cambra de Comerç, a través de l’Antena Local d’Ontinyent.

EconomyCash Juny

Segons s’explica des de l’Oficina de Promoció Econòmica, davant una situació econòmica com l’actual, caracteritzada per la falta de liquidesa i l’augment dels impagaments en les empreses, amb esta jornada es pretén facilitar les eines que permeten reduir els nivells d’impagament i morositat de l’empresa, descrivint les accions que pot emprendre l’empresa amb caràcter preventiu, així com les vies i opcions disponibles per a la reclamació de deutes, des de la via amistosa fins a la via judicial. L’assistència és totalment gratuïta, prèvia inscripció a l’oficina de Promoció Econòmica o l’Antena Local, al c/ Maians, 19 d’Ontinyent.

A més a més, durant la setmana del 14 al 18 de novembre hi ha previstes més accions formatives en l’oficina de Promoció Econòmica, esta vegada en matèria d’orientació laboral. Durant eixos dies es realitzaran 3 tallers pràctics sobre els següents temes: dilluns 14 nov: elaboració del curriculum vitae; dijous 17 nov: preparació de l’entrevista de treball; i divendres 18 nov: recerca de treball per internet. Tots els tallers s’impartiran per personal tècnic de l’oficina (AEDL), en horari de 10.30 a 12.30.

La realització d’estos tallers s’ha treballat conjuntament amb el departament de Serveis Socials per a donar una eixida a les persones que potencialment podrien trobar-se en risc d’exclusió social per motius laborals de falta de treball. En esta primera edició els participants han estat seleccionats pel departament de Serveis Socials d’entre les persones beneficiàries del programa Renta Garantida. Està previst mantenir esta programació amb caràcter periòdic, en funció de la seua demanda. Les persones que estiguen interessades poden contactar amb el departament de promoció econòmica per a rebre més informació i inscriure’s.
Més informació: www.promeco-ontinyent.es

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una passarel·la de vianants connectarà el casc urbà amb el polígon S. Vicent

També es construirà una vorera de més de 400m i 4m d'amplària connectada a l'actual avinguda de València