José Vicente Morata i Jorge Rodríguez inauguren el fòrum d’ocupació d’Ontinyent

0
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

El President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el president de Càmera València, José Vicente Morata, han inaugurat avui el fòrum d’ocupació d’Ontinyent amb més de 300 assistents. El fòrum forma part del Programa Local de Suport a l’Ocupació desenvolupada per Càmera València i la Diputació de València amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i amb el respatler i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per al president de la Diputació, “les xifres de l’esdeveniment, 300 entrevistes concertades, 50 empreses que ofereixen ocupació, aquesta dada ja justifica la jornada. En aquesta lluita per a trobar ocupació trobareu com a aliats a la Diputació, Ajuntament i Cambra de comerç.”

Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent
Foto de Jordi Casanova – TVdigitalOntinyent

En la seua intervenció, el president de la Càmera ha explicat que durant els últims anys, “les Cambres de comerç hem hagut de fer un esforç d’adaptació, com les empreses, però ara estem en situació de recolzar a les empreses i volem que els nostres serveis arriben a tot el territori oferint a les empreses formació, internacionalització i programes que tenen com a objectiu crear ocupació i riquesa.

Com a objectiu principal, el programa cerca activar i impulsar l’ocupació entre els veïns i les empreses de les poblacions participants i per a açò, treballarà amb els diferents col·lectius proporcionant-los les eines i recursos necessaris per a afrontar amb més energies i possibilitats d’èxit la seua cerca d’un treball que s’ajuste a les seues capacitats.

Al llarg del dia intervindran, entre uns altres, ponents, l’empresari Alex Rovira, el professor Alfonso Merino, l’expert en cerca i selecció de perfils professionals Javier Falcó i l’entrenador de bàsquet Manuel Coloma. La jornada es completa amb entrevistes de treball, tallers de cerca d’ocupació, habilitats i tècniques de comunicació, elaboració de currículum i aprofitament de la xarxa de contactes.

El fòrum d’Ocupació se celebrarà també a Utiel (5 d’octubre), Sagunt (6 d’octubre), Gandia (7 d’octubre), Paterna (8 d’octubre) i Torrent (14 d’octubre).

Publicitat