728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Felipe Carrasco es desvincula laboralment d’ATEVAL

Felipe Carrasco es desvincula laboralment d’ATEVAL

Com a conseqüència de l’inici de la seua nova etapa com a diputat en les Corts Valencianes, Felip Carrasco, qui fins ara era Secretari Tècnic i Cap del Departament de Competitivitat i Innovació d’ATEVAL, ha considerat l’oportunitat de comú acord amb el Comité Executiu d’ATEVAL de desvincular-se de la relació directiva que ha mantingut en els últims ants, a través de la sol•licitud d’excedència laboral per ocupació del nou càrrec públic i fins a la desaparició de la causa que ho origina.


L’Associació, en nom del seu president Càndid Penalba i òrgans de govern, ha felicitat a Felipe Carrasco per la seua excel•lent labor professional en la seua carrera executiva en ATEVAL, on ha prestat els seus servicis professionals de forma satisfactòria.

EconomyCash Juny

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

64 empreses demanen subvenció per participar en fires comercials i catàlegs

Ontinyent destina 60.000 euros a esta línia d'ajudes inclosa dins del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l'Ocupació