COEVAL organitza una jornada sobre Compra Pública Innovadora

0

“L’aposta per la innovació es clau per al futur de la ciutat i la comarca, i hem de seguir fomentant-la des de la col·laboració públic-privada”. Així ho manifestava aquest dijous l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la seu de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), en l’obertura d’una jornada sobre Compra Pública Innovadora (CPI) enfocada a empresaris i representants de les administracions públiques, acte al qual acudia acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

Durant la jornada, organitzada per la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), COEVAL, Tantum Consultores de Innovación i la patronal tèxtil ATEVAL, es van exposar les diverses oportunitats i sinergies que a través de la CPI es poden crear entre el sector públic i privat. L’alcalde recordava el treball fet als últims anys des de l’Ajuntament per potenciar la innovació, que ha servit perquè Ontinyent siga actualment una de les Ciutats de la Ciència i la Innovació reconegudes com a tals pel Ministeri d’Economia i Empresa. Jorge Rodríguez explicava que “les empreses que millor van capejar la situació de crisi van ser aquelles que tenien capacitat d’innovació, i tant el sector públic com el privat hem de conèixer noves ferramentes que poden afavorir-la, com la que se’ns presenta hui”, manifestava.

En aquest sentit, el president de COEVAL, Javier Cabedo, afirmava que a través de la CPI “les empreses tenen una nova oportunitat de negoci i les Administracions Públiques tenen la possibilitat de millorar els seus serveis públics de cara a tots els ciutadans”, declarava. La Directora Gerent de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Inmaculada García, també es pronunciava sobre la importància destacada de la CPI en el desenvolupament del teixit innovador del territori al “permetre aconseguir productes, ofertes i serveis molt més innovadors i competitius per a la ciutadania”, destacava.

Publicitat