728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > COEVAL aproxima al territori la responsabilitat social empresarial

COEVAL aproxima al territori la responsabilitat social empresarial

Ahir, dia 2 d’octubre, a les instal·lacions de COEVAL (Confederació d’empreses de la Vall d’Albaida) es va dur a terme la jornada denominada COM SER UNA EMPRESA SOCIALMENT RESPONSABLE, aquest esdeveniment està integrat i forma part de la iniciativa Millorant la Responsabilitat Social del Nostre Territori. Es tracta d’un projecte d’actuacions relacionades amb la formació i divulgació en matèria de responsabilitat social durant l’exercici 2018, i que en aquest cas, conta amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

El objectiu d’aquesta iniciativa és aproximar a les nostres empreses i al sistema educatiu la Responsabilitat Social Corporativa o Empresarial (RSC o RSE). La Responsabilitat Social Empresarial, comporta avantatges per a la riquesa i el benestar del nostre territori, per això COEVAL ha segut el promotor d’aquesta iniciativa.
En aquesta ocasió, l’ acció formativa i divulgativa ha estat adreçada a les empreses, convocades per conèixer de manera didàctica què és això de la RSE o RSC i en què afecta al teixit empresarial.

Al llarg del mati, les empreses han pogut conèixer els fonaments de la RSC i conèixer la legislació i instruments per incorporar la mateixa a l’empresa de mà dels professors de l’Àrea d’organització d’empreses Jesús Martinez i Abel Torrecillas de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. En primer lloc, Jesús ha segut el responsable d’explicar i exposar els Conceptes, estratègies i polítiques de suport a la RSE. Mentre que el seu company Abel s’ha encarregat de mostrar i explicar les eines de RSE d’utilitat per a l’empresa: l’informe d’RSE, Responsabilitat Social Empresarial.

Darrerament s’ha fet un sessió de Bones Praxis, la primera d’elles a càrrec d’Elia Durà, Responsable RSC i Reputació de Balearia, exposant l’exemple Regional: Balearia RSC Conciliació, sostenibilitat i altres accions per la RSE en l’organització i ames fent entrega d’un exemple físic de l’ultima edició de la memòria RSC de l’empresa naviliera. Seguidament hem contat amb l’exemple comarcal Projecte Trevol, a càrrec de Ma Amelia Martinez com a directora, ens ha explicat els beneficis comuns que aporta el mateix projecte amb l’exposició denominada Afavorir la integració laboral de persones en risc de exclusió social en empreses ordinàries.

Aquesta iniciativa segueix en marxa i les pròximes accions es duran a terme durant les pròximes setmanes als IES del municipi d’Ontinyent, IES JAUME I, POU CLAR, i L’ESTACIÓ, a càrrec de VORASERRA que dinamitzarà cascun dels tallers dirigits a l’alumnat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent impulsarà la creació d’empreses TIC amb el “Xec d’Innovació”

L'alcalde destaca com a “fonamental” incentivar un sector estratègic per al futur com el de les tecnologies de la informació i la comunicació.