El Portalemp de l’Olleria aconsegueix incrementar un 77% les contractacions

0
Gràfic facilitat per l'Ajuntament de L'Olleria.

El Servei d’Ocupació municipal de l’Olleria, Portalemp, ha aconseguit incrementar un 77% el nombre de contractacions, passant de 9 a 14, en el seu primer any de funcionament. I és que gràcies a esta plataforma, als empresaris, comerciants i hostalers de l’Olleria els ha sigut més fàcil poder ofertar els seus llocs de treball.
Concretament en 2016 s’han ofertat 44 llocs de treball, davant els 12 de 2015. Ofertes que han estat ocupades en un 40% per persones inscrites en el Portalemp. A més, encara s’està a l’espera de la confirmació d’altres 10 llocs de treball, que es troben en estos moments en fase de selecció.

“Estem molt satisfets en este primer any del Portalemp, i volem continuar potenciant-lo perquè pensem que és positiu per a tots. Per als empresaris perquè els permet trobar els perfils de treballadors que necessiten entre els veïns del poble, i evidentment per a totes les persones que estan aturades, és una forma més de trobar treball”, afirma Vicent Albiñana, Regidor de Promoció econòmica.

Perfil dels demandants

500 persones s’han inscrit fins ara en el Portalemp, la majoria d’elles de l’Olleria, tot i que també hi ha gent de la resta de la comarca. Si tenim en compte el perfil del demandant el 50% són dones i el 50% homes, i pel que fa a la formació: el 22% té estudis post-secundaris, el 27% estudis secundaris, el 30% no té estudis i el 21% sols té estudis primaris.

Per a inscriure’s només cal registrar-se en www.lolleria.portalemp.com , i incloure el seu currículum vitae. “Tant els empresaris que volen ofertar llocs de treball, com els demandants que volen inscriure’s poden acudir a l’Aodl, en la planta baixa de l’Ajuntament, i els ajudaran a fer-ho sense cap tipus de problema”, conclou Vicent Albiñana.

Font: Ajuntament de l’Olleria