29/02/2024 - 0:39
Més

  Mor un jove al Pou Clar d’Ontinyent

  Altres notícies

  Avui divendres han trobat el cos sense vida d’un jove d’entre 14 i 15 anys en el Pou Clar, segons ha informat la Central d’informació i coordinació d’urgències (CICU). El jove va sigut trobat submergit en l’aigua per dos banyistes. Aquest últim el va traure de l’aigua per a tractar de salvar-li la vida sense èxit.

  Després de l’arribada de l’ambulància, un metge d’atenció primària amb suport vital bàsic ha confirmat la seua defunció. Segons expliquen els banyistes, quan se n’adonaren  de la seua presència ja no es movia. Es creu que podria tractar-se d’un tall de digestió ja que abans de tirar-se a l’aigua, alguns visitants que es trobaben al paratge, el van veure esmorzar.

  El jove era estudiant d’un institut d’Ontinyent, on fonts properes ens han comentat que havia estat expulsat de la classe el dia anterior, i on eixe mateix dia tenia previst un examen al qual no es va presentar. Pel moment no es sap si l’accident va ser abans de la prova o no.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -