29/05/2023 - 1:41
Més
  IniciDestacatMor un jove al Pou Clar d'Ontinyent

  Mor un jove al Pou Clar d’Ontinyent

  Avui divendres han trobat el cos sense vida d’un jove d’entre 14 i 15 anys en el Pou Clar, segons ha informat la Central d’informació i coordinació d’urgències (CICU). El jove va sigut trobat submergit en l’aigua per dos banyistes. Aquest últim el va traure de l’aigua per a tractar de salvar-li la vida sense èxit.

  Després de l’arribada de l’ambulància, un metge d’atenció primària amb suport vital bàsic ha confirmat la seua defunció. Segons expliquen els banyistes, quan se n’adonaren  de la seua presència ja no es movia. Es creu que podria tractar-se d’un tall de digestió ja que abans de tirar-se a l’aigua, alguns visitants que es trobaben al paratge, el van veure esmorzar.

  El jove era estudiant d’un institut d’Ontinyent, on fonts properes ens han comentat que havia estat expulsat de la classe el dia anterior, i on eixe mateix dia tenia previst un examen al qual no es va presentar. Pel moment no es sap si l’accident va ser abans de la prova o no.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  3 COMENTARIS

  Comentaris tancats

  El més llegit