La Guàrdia Civil prencinta l’emisor de televisió MK Localia

0

Funcionaris de la Prefectura Provincial d’Inspecció de Telecomunicacions, dependents del Ministeri d’Indústria espanyol, acompanyats de la Guàrdia Civil van precintar el passat dimecres 10 de juliol a les onze del matí en la zona del Torrater d’Ontinyent, els emissors il·legals que interferien el canal 45 que dóna servei TDT en la comarca de la Vall d’Albaida. Aquestes interferències han estat provocades per l’empresa i canal de televisió MK-Localia que durant mesos han impedit les emissions regulars i legals de la Televisió Comarcal, propietat de Comarques Centrals TV SL.

Guardia-Civil-MKAquest fet és fruit de diverses denúncies davant Telecomunicacions que va obrir un expedient sancionador. Aquest tancament ja es va intentar de forma voluntària el passat mes de febrer i davant l’impediment de la parteix infractora, finalment ha hagut d’actuar la força pública.

Els precedents

La batalla legal va començar a l’agost de l’any passat quan Comarques Centrals TV va presentar una denúncia en el jutjat d’Ontinyent contra MK per interferir el seu senyal. Fins avui han sigut moltes i molt enrevessades els ardits que s’han utilitzat des de MK-Localia per a deixar inoperant a la TV Comarcal, amb l’única fi de quedar-se sense competència en la comarca