01/12/2023 - 20:34
Més

  La canera de la Vall d’albaida aumenta les adopcions

  Altres notícies

  Desde el principi de l’actual legislatura la Mancomunitat de Municipis de la Vall d`Albaida i la seua junta de govern van apostar per millorar el servei de canera, reduïr costos i potenciar el servei d’adopcions. És per eixe motiu que en 2013 el servei va enregistrar més de 400 adopcions, data que certifica que estan complint-se els objectius i que permet confirmar que el servei ha tancat l’any amb un balanç possitiu.

  Estes 400 adopcions permeten confirmar que el servei ha tancat l’any amb un balanç possitiu. Totes elles s’han realitzat a títol privat i mitjançant associacions protectores d’animals. Abans que estes adopcions es facen efectives, des de la Canera de la Vall s’insta que la decisió siga responsable i destaquen la importància de l’adopció respecte a la compra de góssos. A més, des de la Canera resalten que els animals s’entreguen vacunats, desparassitats i amb microchip i animen a la gent a visitar les seues instal·lacions i a seguir adoptant góssos.

  Actualment, les seues instal·lacions s’ubiquen en El Palomar, en la partida l’Alfardí s/n, i el seu horari és de 8:00 a 13:30, de dilluns a divendres (605.817.841). Este servei, un dels primers que ofereix l’entitat comarcal, treballa en els 34 ajuntaments de la Vall i en 9 localitats més de la província d’Alacant. Tots estos ajuntaments valoren molt possitivament este servei necessàriament mancomunat i el destaquen com exemple de cóm ha de treballar una mancomunitat forta per donar bons serveis per la ciutadania de la Vall.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -