08/12/2022 - 16:28
Més
  IniciDestacatEs jutja una presumpta violació ocorreguda la nit de reis de 2015...

  Es jutja una presumpta violació ocorreguda la nit de reis de 2015 a Ontinyent

  Un home de 25 anys s’enfronta a una petició de 8 anys de presó per una presumpta violació ocorreguda a Ontinyent la nit de reis de l’any 2015.

  Segons fonts de Diario Información, l’acusat exercia de vegades com a cangur dels tres fills de la dona, qui era amiga de la família d’ell. La presumpta agressió sexual, segons la declaració de la dona, es va produir el dia 5 de gener de 2015 en la vivenda d’ella, a Ontinyent. L’acusat admet que va estar en casa d’ella aquell dia, recollint unes teles per a la cavalcada de reis, però que ambdós mantenien relacions sexuals de forma esporàdica, i eren consentides.

  Durant el judici, celebrat a la Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de València, la víctima va declarar que no tenia cap tipus de relació amorosa ni sentimental amb l’agressor, i va relatar visiblement afectada que ell li deia que estava “fent-se la difícil”. Pel que fa a l’acusat, durant el judici va assegurar que la va portar a l’habitació en braços perquè ella no volia mantenir relacions, però que després “no em va dir que no”, al·legava. A més, l’acusat va canviar la seua versió sobre els motius de la denúncia d’ella, passant de ser un enfrontament entre ells per una situació dins la relació sexual (ell havia ejaculat sobre el cabell d’ella) a assegurar que ella estava gelosa, ja que ell estava coneixent a altra dona.

  Font: Diario Información i Redacció TVdO

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit