04/12/2023 - 0:05
Més

  Ximo Cerdà: “Ontinyent seria un molt bon escenari per ambientar una novel·la d’assassinats”

  Altres notícies

  El nou Club de Lectura d’Ontinyent recolza la presentació del llibre “La mà de Déu” de l’escriptor xativí a la biblioteca de Sant Josep

  L’escriptor xativí Ximo Cerdà considera Ontinyent “un molt bon escenari per ambientat una novel·la d’assassinats” i no descarta que la capital de La Vall d’Albaida puga ser el lloc on es transcorra la trama d’un dels seus llibres al futur. Cerdà realitzava estes declaracions el passat divendres durant la presentació del seu llibre “La Mà de Déu” a la Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep, davant un nombrós públic al qual hi havia una ampla representació del nou Club de Lectura d’Ontinyent.

  La introducció de l’acte era realitzada pel periodista xativí Ricard Gallego, actual Cap de Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament d’Ontinyent, qui al·ludia en la seua intervenció no sols als nombrosos detalls de la història i cultura xativines, sinó també als diferents nivells de lectura del llibre, i de les interpretacions que pot fer el lector.

  Cerdà va agrair a Gallego la seua intervenció, i especialment el fet que parlara del contingut que es pot trobar al volum més enllà del propi relat, una història de misteri on una policia investiga una sèrie d’assassinats a la capital de La Costera. En aquest sentit, l’autor va parlar també d’altres aspectes del llibre, com les reflexions sobre la pròpia vida i el compliment o no de les expectatives que s’hi fan les persones.

  L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà (germà de l’autor), o els regidors d’Ontinyent Joan Sanchis i José Antonio Calabuig Oviedo. Tots ells van acudir al sopar que va organitzar posteriorment el Club de Lectura, recolzant d’aquesta manera aquest nou grup que té com a seu la Biblioteca de Sant Josep, i que celebra reunions amb caràcter bimensual per posar-se en comú i organitzar diferents activitats de caire cultural.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -