Paula Sanz Caballero dissenya la imatge de l’Any Gomis 2016

L’ontinyentina Paula Sanz Caballero és l’encarregada de dissenyar la imatge corporativa que projectarà l’Any Gomis 2016 que la ciutat celebra per commemorar el 225 aniversari del músic romàntic. L’aniversari de l’autor, entre d’altres, del primer himne oficial d’Espanya, compta des del mes de desembre amb la declaració oficial de l’Ajuntament d’Ontinyent, que així ho va aprovar a la darrera sessió plenària. Paula Sanz Caballero és una reconeguda il·lustradora amb reconeixement internacional pels seus treballs. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València i Màster en Disseny Gràfic, la seua trajectòria professional s’ha desenvolupat amb campanyes de publicitat per a marques de prestigi com Inditex, American Express, Honda, Hyundai, Lladró o Lufthansa.

Les seues il·lustracions sempre porten un segell inconfundible que l’acrediten com una de les referències internacionals del sector. La creativitat de Paula Sanz Caballero ha merescut la confiança de publicacions com El País, El Mundo o Cosmopolitan a Espanya. Però també dels magazines The New Yorker, San Francisco Chronical, Wall Street Journal o Marie Claire als Estats Units; Vogue i Elle a Gran Bretanya o Grazia a Itàlia.

Per a crear la imatge corporativa, que lluirà als carrers en l’estrena de l’Any Gomis que Ontinyent celebra durant 2016, Paula Sanz Caballero aporta una imatge on tracta de captar l’ànima del músic, la seua figura romàntica i el posat d’un artista de principis del segle XIX marcat per les tràgiques circumstàncies històriques que li van tocar viure. La il·lustració ha permès també crear un logotip que sintetitza l’esperit de la imatge i servirà per donar difusió a l’esdeveniment.

La programació d’iniciatives culturals que s’oferiran durant el pròxim any seran presentades en un acte que tindrà lloc el dimarts 29 de desembre, a partir de les 19,30 hores, precisament a la Sala Gomis (també anomenada Multiusos). Serà la prèvia per a una commemoració que ja es podrà vore al carrer a principis de l’any nou.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per …