13/07/2024 - 11:52
Més

  Ontinyent realitzarà jocs infantils els dissabtes per fomentar el comerç

  Altres notícies

  La Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent es transformarà aquest dissabte en una gran àrea de jocs infantils amb els “Dissabtes divertits”, una iniciativa sorgida al si del Consell Econòmic i Social (CES) i posada en marxa pel Govern d’Ontinyent per tal de dinamitzar el sector comercial i hostaler i potenciar la promoció econòmica a la ciutat.

  L’alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, destacava que “del que es tracta és d’atraure gent als carrers i evitar l’eixida a altres ciutats, potenciant les vendes als comerços, bars i cafeteries i en aquest cas també l’activitat a la Plaça de Sant Domingo”, assenyalava. La primera edició d’esta iniciativa municipal inclourà de 17:30 a 20:30 jocs d’aigua amb activitats en equip, proves d’habilitat i altres a càrrec de Voraserra Activa, i a les 19:00 el  Contacontes “La Maleta d’Anacleta” amb  Almudena Francés.

  Des del Consell Econòmic i Social, el seu coordinador, Joan Gilabert, explicava que mentre els xiquets i xiquetes participen de les activitats, “els seues pares i mares podran gaudir d’una estona a l’aire lliure i aprofitar els avantatges especials que han previst per a aquest dia els els establiments comercials i d’hosteleria de la ciutat”, recordava. D’aquesta manera, dissabte hi haurà promocions especials en estos establiments amb descomptes i ofertes de tot tipus per a l’ocasió, que en alguns casos arriben al 50%.

  La primera edició d’esta iniciativa municipal inclourà jocs d’aigua, activitats en equip i un contacontes

  Aquest serà el primer dels 5 “dissabtes divertits” planificats per als propers mesos, que es reprendran els dies 8 de setembre, 6 d’octubre, 3 de novembre i 22 de desembre. En tots ells es realitzaran activitats per a xiquets d’entre 3 i 12 anys que es combinaran amb espectacles d’animació infantil com ara contacontes.

  Jorge Rodríguez recordava que esta actuació s’inclou a l’aposta del Govern d’Ontinyent per un nou model de promoció econòmica per a la ciutat, que inclou també altres mesures com la bonificació de llicències d’obertura d’establiments, o la declaració responsable, entre d’altres. L’alcalde manifestava que “amb tot açò tenim un objectiu clar: fomentar l’activitat econòmica per tal de crear ocupació. Aquest és el centre del nostre treball des del primer dia i així seguirà sent-ho en el futur”, avançava Jorge Rodríguez.
  Dissabtes Divertits Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -