11/12/2023 - 16:18
Més

  Ontinyent acull una mostra de la UV sobre festes tradicionals valencianes

  Altres notícies

  El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, han inaugurat hui la mostra “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià”, una exposició que arreplega el patrimoni festiu de la Comunitat Valenciana i que naix des del mateix Vicerectorat, amb el patrocini i el suport de Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. A la presentació, en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, també acudien els regidors de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, de Joventut i de Cooperació, Katty Ushiña i d’Esports i d’Educació, Òscar Borrell.

  Àlex Borrell agraïa que la Universitat de València haja apostat una vegada més per “dur més enllà dels campus el coneixement i la realitat de la societat valenciana, en aquest cas amb aquesta exposició sobre les festes tradicionals al territori valencià”. Per la seua part, Jorge Hermosilla agraïa l’estreta col•laboració i complicitat amb l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava que “parlar de festes tradicionals implica parlar del patrimoni cultural valencià, amb aquesta mostra s’intenta aportar a la societat valenciana eixa riquesa patrimonial”.

  La mostra “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” està composta per 34 plafons a través dels quals el visitant coneixerà l’extens ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. Amb totes les comarques retratades, diversos mapes permeten localitzar les festes en l’espai mentre que el material gràfic, cedit per diferents ajuntaments, associacions i institucions, mostra el color, la riquesa i l’espectacularitat d’aquestes manifestacions patrimonials.

  “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” romandrà en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al 29 de setembre. L’horari d’obertura de l’exposició és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores, i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores, amb entrada gratuïta.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -