19/07/2024 - 7:55
Més

  Pablo Carbonell actua a Ontinyent dins el cicle “Ochenteando”

  Altres notícies

  El polifacètic cantant, actor i presentador Pablo Carbonell, lider del grup “Los Toreros Muertos”, actuarà aquest divendres a Ontinyent. Ho farà a la Sala Bamboo, al marc de la primera edició del festival Ochenteando, que té lloc en aquestes instal·lacions fins al 19 de juny organitzat per Bamboo amb l’ajuda d’AD Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent, i la col·laboració de diverses empreses de la comarca.

  Per a aquest divendres, Carbonell, que té 4 discos en solitari i 5 amb “Toreros Muertos”, portarà un seguit de temes amb el seu personal estil d’influències punk, rock, folk, twist o salsa, tocat amb el segell de paròdia que el caracteritza.  Encara que tots els concerts tindran lloc a les 23:00 h., les portes del recinte s’obriran a les 21:30 h. per al sopar tipo cocktail inclòs en els 10 euros del preu de l’entrada. Les entrades per a cada actuació es posen a la venda al pub JM, sala Bamboo, Casa de Cultura d’Ontinyent i AD Libitum.

  Després d’aquest grup, participaran Reckless tributo a Bryan Adams (17 d’abril), La Guardia (8 de maig), Javier Urquijo de Los Secretos (22 de maig), l’humorista Eugeni Alemany (21 de juny) i La Frontera (19 de juny).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -