23/07/2024 - 11:39
Més

  L’Agrupació Musical Ontinyent ret homenatge a Santa Cecília viatjant pel món a través de la música

  Altres notícies

  L’Agrupació Musical Ontinyent va celebrar el passat 9 de desembre el seu concert de Santa Cecilia al Teatre Echegaray de la nostra ciutat. Les persones que s’hi van acostar, van poder gaudir d’un concert molt complet que des de l’Agrupació van anomenar “Viatgem de Valencia al món” que va combinar música simfònica de compositors valencians com Ferrer Ferran amb La Jungla i Arturo i Vicente Terol amb Las Provincias; amb la interpretació de peces de compositors de distintes parts del mon com Yorkshire Overture de Phipip Sparke (Londres), Diagram d’Andrée Waignein (Belgica) i el Danzon nº2 d’Arturo Marquez (Méxic)

  I és que, a més de tot aquest programa, l’Agrupació va aprofitar l’avinentesa per donar la benvinguda a quatre nous músics: Africa amb el saxo, Iago amb la percussió, Xavier amb la trompeta i Marta amb la trompa. Aquests músics van ser rebuts per Juan Daniel Jover, director de l’Agrupació, i Julian Cortes, president i component de la mateixa.

  Cal destacar la llavor sòlidària que té aquest concert des de ja fa uns anys amb l’aportació d’aliments per a la Creu Roja i també per primera l’Agrupació va col·laborar amb l’associació INCLOU-TEA (Associació per a l’educació i inclusió de persones amb autisme de la Vall d’Albaida).
  L’Agrupació Musical Ontinyent compleix així amb el seu calendari, que ha estat ple d’activitats i que els ha portat a recórrer ciutats i festes com les Falles de València i les Festes de Moros i Cristians de Bocairent, Sant Blas, Callosa d’en Sarria i Palop, Bussot i Alfarrasí; així com a les d’Ontinyent o a les d’Aielo de Malferit on, a més, varen guanyar el Premi a la Millor Interpretació a l’Entrada de Bandes.

  Ara bé, l’Agrupació continua la seua sèrie d’actuacions i la setmana vinent ja els veurem de nou a la campanya promoguda per l’Ajuntament d’Ontinyent, “Ontinyent il·lusiona” on oferiraran una sèrie d’audicions i passa carrers a diferents punts de la localitat com el Centre Comercial el Teler, a Sant Rafel o al carrer Jose Iranzo.

  A més per a gener de 2018 ja preparen el concert del Mig Any de les festes de Moros i Cristians de Sant Blas a Alacant on aquest any han rebut la invitació especial per tal de realitzar eixe concert i paral·lelament i amb molt d’entusiasme el proper Concert del Mig Any d’Ontinyent que tindrà un caràcter emotiu ja que serà l’últim concert de l’actual director Juan Daniel Jover Piqueres.
  D’aquesta manera, l’Agrupació mostra més que mai l’embranzida d’una associació que creix cada dia amb més il·lusió i constància, i que el porta a representacions com la del passat dissabte, que recull la dedicació d’uns musics compromesos amb la música que els uneix.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -