25/06/2022 - 12:30
IniciCulturaMúsica i dansaEl Concurs “Sona Ontinyent” donarà visibilitat als grups musicals locals

El Concurs “Sona Ontinyent” donarà visibilitat als grups musicals locals

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa el nou concurs “Sona Ontinyent”, per donar visibilitat als grups locals que s’inicien al món de la música. La iniciativa era presentada aquest dijous al marc de la presentació de les actuacions de “Ontinyent en Concert” en la “Setmana Gran” de festes, dins les quals podrà actuar el grup que resulte guanyador.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicava que les bases es faran públiques el proper 1 de juliol, avançant que els grups i intèrprets participants hauran de presentar un vídeo amb una maqueta , triant-se els guanyadors en una votació oberta via internet del 22 de juliol al 2 d’agost. El grup que guanye podrà participar del concert del 23 d’agost al pàrking de la Paduana junt als grups Auxili, la Fúmiga, Jazz Woman i el DJ “Plan B”. A més a més, els guanyadors rebran uns xecs a intercanviar per material musical en establiments de la ciutat.

Des del grup Auxili, un dels caps de cartell de “Ontinyent en Concert”, Esteve Tortosa felicitava l’Ajuntament d’Ontinyent per la iniciativa, “un concurs que donarà visibilitat i suport als grups que ara comencen”.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents