23/03/2023 - 12:31
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsOntinyent tornara a instal·lar un punt d'informació turística la setmana de Festes

  Ontinyent tornara a instal·lar un punt d’informació turística la setmana de Festes

  La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent instal·larà amb el suport de la Diputació de València un punt d’informació turística addicional a la Plaça de la Concepció durant les festes de Moros i Cristians. La seua ubicació permetrà, al igual que l’any passat, reforçar l’atenció que es presta als milers de turistes i visitants que arriben a la ciutat estos dies.

  En aquest punt, que estarà obert des del dijous 25 i fins el diumenge 28 d’agost tant de matí com de vesprada, es donarà informació sobre les festes de Moros i Cristians, els actes de la programació i, al mateix temps, també s’oferirà informació turística sobre Ontinyent i la resta de la comarca.

  El punt d’informació donarà suport a l’Oficina de Turisme ubicada al Palau de la Vila, que estarà oberta tota la setmana de festes, i que durant els mesos de juliol i agost ha allargat el seu horari d’atenció. El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, indicava que “la Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians és l’època en què més turistes ens visiten a l’any, i per això hem d’oferir la millor atenció i donar tota la informació necessària a aquells i aquelles que ens visiten”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit