728×90 caixa onti
Home > Esports > Les Ambaixades i la Baixada del Crist, seràn declarades Bé d’Interés Cultural per la Generalitat

Les Ambaixades i la Baixada del Crist, seràn declarades Bé d’Interés Cultural per la Generalitat

Els actes de les Ambaixades, i la Baixada del Crist de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent seran declarades Bé d’Interés Cultural per la Generalitat en les pròximes setmanes, després que el President de la Societat de Festers Crist de l’Agonia, ens ho afirmara a TVDigitalOntinyent en l’entrevista prèvia a les festes d’aquest 2018.

L’entrevista, realitzada la nit del passat dilluns 16 de juliol al Palau de la Vila, repassarem els treballs duts a terme per l’actual junta, així com la valoració general de totes les accions dutes a terme des de que van prendre possessió l’any 2015.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”