02/12/2023 - 16:10
Més

  L’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent en directe

  Altres notícies

  Televisió Digital d’Ontinyent fa arribar a tot el món a través d’Internet, per tercer any consecutiu, un dels actes grans de la festa de Moros i Cristians d’Ontinyent, l’Entrada del bàndol cristià i el bàndol moro.

  A través d’un dispositiu especial, integrat per unes 12 persones, amb tasques de càmera, comentaristes, presentador i equip tècnic, qualsevol persona podrà gaudir de l’Entrada, en directe, des de qualsevol punt del planeta. Aquest esdeveniment podrà ser vist a partir de les 18 hores del pròxim divendres, 22 d’agost a la nostra web www.tvdigitalontinyent.com.

  Així, l’emissió serà visible a través de la pàgina web de TVDigitalOntinyent, així com des de qualsevol dispositiu mòbil amb accés a Internet. També es podrà gaudir de l’emissió des de Televisors IP o Smart TV.

  A més, totes aquelles persones que vulguen contactar i interactuar amb nosaltres, ho podran fer a través de Facebook o Twitter, amb el hashtag #MicOnti14.

  Per tant, un important desplegament humà i tècnic permetrà que, una vegada més, un dels actes centrals de la festa morocristiana ontinyentina supere qualsevol barrera i puga ser gaudit en tot el món.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -