21/04/2024 - 16:49
Més

  Laia Francés i Andreu Cucart guanyen el Concurs de Caps d’Esquadra Infantil d’Ontinyent

  Altres notícies

  Els joves Laia Francés Cambra, de la Arquers, pel bàndol cristià, i Andreu Cucart Revert, de la comparsa Moros Marinos, pel bàndol moro, van ser anit els guanyadors del XXXVII Concurs Infantil de Caps d’Esquadra que organitza la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent. La Plaça Major va ser l’escenari d’aquest concurs al qual els joves representants de les diferents comparses demostren els seus dots com caps d’esquadra.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Festes, Àngels Muñoz, van assistir al lliurament de detalls i premis als participants i guanyadors, i coincidien en posar de relleu l’alt nivell mostrat pels xiquets i xiquetes que van participar en una Plaça Major plena de gom a gom, i que, apuntaven, “són la garantia de què el futur de la festa va a ser brillant, és difícil posar-se davant de tant de públic i fer-ho tan bé”, destacaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -