11/12/2023 - 16:22
Més

  Festers conclou les festes de Moros i Cristians amb el sopar de gal·la

  Altres notícies

  El passat divendres 4 de setembre es donava per finalitzat les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent del 2015, on els càrrecs d’aquest any junt als festers, concloïen l’any amb un sopar de gal·la.

  Durant el sopar, el president de la societat de festers, José Rafael Sanchis, en representació dels 37 membres de la junva, va mostrar l’agraïment i la satisfacció de l’entitat afirmant que “la societat de festers ha tornat a la normalitat, i tot alló que pareixia desbordat ha tornat al seu camí”. A més va mostrar la seua satisfacció i orgull pel resultat obtés per aquestes primeres festes com a president.

  Dins del seu discurs, també va voler recordar a l’alcalde la voluntat de reunir-se i marcar la fulla de ruta per aconseguir el reconeixement de la festa com a interés turístic internacional. Per finalitzar la seua intervenció, valorava aquestes festes com a molt satisfactories i dignes d’unpoble que lluita per fer-les possibles, a més de ser l’any que més gent ha rebut.

  Per concloure l’acte, l’alcade de la ciutat Jorge Rodríguez donava l’enorabona al pregonter per recordar l’incorporació de la dona l’any 1989, i també al president de la socientat i la seua junta per “haver organitzat unes les festes en poc més de 4 messos” i recalcava que “la festa i el poble, per damunt de tots i de tot”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -