23/07/2024 - 11:04
Més

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent clausura la temporada al ritme dels gloriosos anys de Broadway

  Altres notícies

  Al concert s’interpretaran obres de Gershwin i Bernstein, dos compositors americans del S. XX coneguts per obres de referència com ara Rhapsody in Blue o Obertura Candida, respectivament.

  Els propers 18 i 19 de desembre tindrà lloc l’últim concert de la 4ª temporada de l’orquestra com a formació resident del Teatre Echegaray. Per a l’ocasió, l’agrupació estarà acompanyada del reconegut pianista internacional Carlos Apellániz, qui compta amb una sòlida trajectòria professional avalada per cinc primers premis internacionals i el Premi Nacional de Cultura atorgat pel Ministeri de Cultura.

  Al concert, titulat ‘Les Amèriques’, s’escoltaran peces com ara la mítica Rhapsody in Blue de George Gershwin, un compositor reconegut per ser l’autor de bandes sonores de pel·lícules i musicals de la època daurada de Broadway interpretades per polifacètics i oscaritzats com ara Fred Astaire o Ginger Rogers. També s’interpretarà l’Obertura Candide de Leonard Bernstein, compositor entre d’altres de la banda sonora del arxiconegut musical West Side Story.

  Carlos Apellániz, un pianista internacional La sòlida trajectòria professional de Carlos Apellániz està avalada per cinc Primers premis internacionals de Piano i una activitat musical que l’ha portat a actuar a països de tota Europa així com a China, USA, Venezuela, Argentina, Mèxic o Cuba entre altres.

  Com a solista, ha actuat junt a la Orchestre Nationale de Bayonne, Orquesta de Cámara Andrés Segovia, Orquesta Pablo Sarasate, Orquesta de Cámara de Marsella, Grup Instrumental de València, Orquesta Filarmónica de Ciudad de México i Orquesta de Valencia. A més és pianista solista del Grup Instrumental de Valencia amb el qual va obtenir el Premi Nacional de Música 2005 que atorga el Ministeri de Cultura.

  Doble sessió Les sessions d’aquest concert tindran lloc el divendres 18 a les 22:30 i el dissabte 19 de desembre a les 19:30 h. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a AD LIBITUM o a www.caixaontinyent.es així com en la mateixa taquilla del teatre una hora abans del concert.

  Temporada 2016

  A les portes de tancar la temporada 2015, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent ja està treballant en la programació de la propera temporada, que es presentarà en gener i comptarà també amb doble sessió consolidant així el projecte de ampliar el públic de cada concert adaptant-se a la creixent demanada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -