29/11/2023 - 3:49
Més

  Les associacions aproven l’esborrany d’estatuts del Consell Local de Cultura

  Altres notícies

  Les associacions i entitats culturals del poble han aprovat  l’esborrany dels estatuts pels quals s’ha de regir el futur Consell Local de Cultura, presentat pel regidor de l’àrea, José Antonio Calabuig Oviedo. L’edil va presentar el document a una reunió que va tenir lloc fa unes setmanes al Teatre Echegaray, un encontre al qual van acudir representants de 30 associacions i entitats.

  La proposta d’estatuts, ja revisada, es va aprovar sense cap modificació esta setmana per part dels col.lectius presents, que per la seua banda van presentar la seua proposta de preus d’utilització de la Sala Gomis i el Teatre Echegaray. Ara els següents passos són l’aprovació al plenari de desembre dels estatuts i el cànon d’ús de les instal.lacions, que entrarien en vigor a partir de gener de 2012.

  El regidor de Cultura destacava “el gran interès mostrat per les associacions i entitats culturals locals en pertànyer i col.laborar amb aquest Consell. El procés que estem duent a terme es totalment transparent i participatiu, perquè pensem hem de donar l’oportunitat als ciutadans d’implicar-se en la gestió i organització dels recursos que després ells mateixos van a utilitzar”.

  Entre les funcions que tindrà assignades el futur Consell Local de Cultura estaran la millora de la coordinació, la unificació del calendari per evitar la coincidència en el temps d’activitats culturals, i la presentació de propostes de programació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -