L’adaptació teatral “La Perdición” este cap de setmana a l’Echegaray

La programació cultural que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent portarà aquest diumenge 8 de març al Teatre Echegaray l’obra “Perdición”, de la companyia Iguales Teatro, basada en la novel·la homònima de James M. Cain portada al cinema per Billy Wilder.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, recordava que esta representació està inclosa a la programació de la Setmana Negra que organitzen el Club de Lectura i el Cine Club Utiye amb la col·laboració de l’Ajuntament, que s’inaugurava el passat divendres 28 de febrer i que es perllongarà fins al 12 de març. Una representació que “ve a mostrar la implicació municipal amb la iniciativa, ja que a més del recolzament econòmic als organitzadors, anem a oferir una obra molt atractiva que encaixa a la perfecció amb l’esperit d’aquest cicle dedicat al cinema i la novel·la negra”.

“Perdición” és un homenatge al món literari de James M.Cain, considerat un dels pares de la novel·la negra americana i creador d’alguns dels estereotips psicològics, narratius i argumentals imprescindibles per al posterior esdevindre del gènere. Alhora, “Perdición” exerceix també d’homenatge a l’univers visual i narratiu de directors com Wilder, Garnett, Curtiz, Welles, Houston, Siodmak o Preminger, entre altres que van crear l’imaginari col·lectiu del cinema negre, establint les seues bases i marcant les pautes que, encara hui perduren.

Les entrades per a la representació es poden adquirir al preu de 6 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bárbara, i en taquilla al preu de 8 euros a partir d’1 hora abans de l’espectacle. Prèviament a l’obra, dissabre 7 de març a les 19:30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent hores tindrà lloc també dins la “Setmana Negra” un acte de cloenda del cicle al qual es lliurarà un premi a l’escriptor Víctor del Árbol, guanyador entre altres reconeixements del Premi Nadal de Novel·la 2016 i nomenat Cavaller de les Arts i les Lletres de la República Francesa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Convocat el 26é Premi de Literatura Eròtica “La Vall d’Albaida”

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb la col·laboració d’Edicions Bromera convoquen, un …