La Fira d’Associacions inclourà teatre de carrer a la Plaça de la Concepció

0

Nombroses associacions i entitats juvenils s’han afegit a la iniciativa

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha donat nous detalls de la “Fira d’Associacions” esdeveniment amb el qual el Consell repren la seua activitat “després de més d’un any de paràlisi per la manca de suport institucional durant l’etapa de l’anterior Govern Municipal”, segons apunten des de l’entitat juvenil.

Segons s’ha explicat des del CLJO, l’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 26 de novembre a la Plaça de la Concepció, de 17:00 a 20:30 hores, inclourà un espectacle de teatre al carrer de la ma de la companyia Escena Erasmus. A més a més, es comptarà amb actuacions en directe de grups locals, tallers i activitats realitzades per les associacions, o mostres de treball dut a terme per aquestes, entre altres coses.

Tot i que encara no s’ha tancat el termini per a inscriure’s, ja han confirmat la seua participació a la Fira tant associacions que pertanyen al Consell com altres que s’han sumat a la iniciativa: d’aquesta manera, participaran activament l’Associació de Minusvàlids d’Ontinyent (AMO), l’Agrupació Fotogràfica Ontinyent (AFO), Associació de Joves Meruts, Font d’Art, Moviment Juvenil de Santa Maria, Joves d’Esquerra Unida, Joves Socialistes, Noves Generacions o Pomelo Televisió Ontinyent, entre altres.

Amb aquest acte, el CLJO pretén reivindicar i cridar l’atenció sobre la realitat actual que sofreix i convida a totes les associacions juvenils i culturals de la ciutat a participar i sumar-se a aquesta jornada. Els interessats en posar un estant informatiu, taller o altres, encara estan a temps, contactant amb els organitzadors mitjançant el correu electrònic joventut.ontinyent@cv.gva.es

Publicitat