12/06/2024 - 20:03
Més

  L’ Olleria mostra este diumenge els seus “Oficis il·lustres” en Obrim els Ports de la Vall

  Altres notícies

  presentacion juan ricardo ruanoEnguany, tal com destacava en la presentació el regidor de turisme Juan Ricardo Ruano, “la temàtica marcada era “Personatges destacats i il·ltre-llustres del Municipi” però l’hem canviat per “Oficis Il·ltre-llustres de L’ Olleria” per a fer un homenatge a tots els ollerians que amb el seu treball i professionalitat han portat amb orgull el nom de  L’ Olleria a tots els llocs del món. Per este motiu s’oferirà enguany la demostració en viu dels principals oficis artesanals haguts en la localitat. Per a això, entre altres, es desplaçarà un forn perquè el vidrier artesà puga fer una demostració de com bufant es dóna vida al vidre, també hi haurà un fuster mostrant l’art de la torneria, una embogadora de cadires, un cisteller, un decorador de vidre i un pirotècnic. En definitiva una oportunitat única de veure com es treballa l’artesania en un entorn únic com és el que oferix la Casa Santonja. A més, els assistents podran disfrutar de dos mostres addicionals. D’una banda, de l’exposició de fotografies antigues sobre treballs artesans de veïns del municipi procedents de l’arxiu municipal fotogràfic “Imatges per al Futur” i per altra de la projecció del vídeo de l’últim congrés de “Foc antic de l’Olleria”.”

  La cita serà a les 10:30 hores enfront del nou Ajuntament  a més a més,  com en totes les visites que s’integren dins d’este programa turístic, els participants han de pagar dos euros (excepte si posseïxen la targeta turística d’Obrim els Ports de la Vall.)

  Finalment, el regidor ha invitat “a tots ollerians, resta de veïns de la nostra comarca i altres pròximes, a disfrutar d’esta visita turística que finalitzarà amb un refrigeri per a tots els participants”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -