13/07/2024 - 13:01
Més

  Javier Pellicer presentarà la seua novel·la “El espíritu del lince” en La Pobla del Duc

  Altres notícies

  El pròxim 16 de maig, la localitat de La Pobla del Duc celebrarà la presentació de la novel·la històrica “El espíritu del lince”, de l’autor de La Vall d’Albaida Javier Pellicer, natural de Benigànim.

  La novel·la, per la que Pellicer va ser finalista dels IV Premios Hislibris en la categoria de millor autor novell, narra la vida dels ibers que van habitar les terres valencianes durant la invasió dels exèrcits cartaginesos d’Aníbal Barca. L’obra, relatada en to èpic, mostra les característiques d’estos pobles antics que ens van precedir, per a la qual cosa recrea emplaçaments tan emblemàtics de l’època com Xàtiva, Elx, Llíria o Sagunt. La intenció de l’autor, segons assegura, és “mostrar la vida dels nostres avantpassats i com van reaccionar davant de la primera gran invasió que va arribar fins a les seues llars”.

  L’acte, organitzat per l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER), tindrà lloc en l’auditori del Centre Social, a les 20 hores. Comptarà amb la participació d’Empar Fayos, presidenta de l’associació, i serà conduït per l’historiador local Antonio Calzado. Durant la xarrada es realitzarà un passe de diapositives per a il·lustrar els aspectes històrics de la novel·la, i una vegada finalitzada l’autor firmarà exemplars de l’obra, oferida per la papereria local La Casa de Silvia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -