13/07/2024 - 12:37
Més

  El secretari autonòmic de Turisme destaca el reconeixement de l’interés autonòmic de la Fira d’Ontinyent com “el fruit de la feina ben feta”

  Altres notícies

  El secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, ha destacat el reconeixement de la a Fira de novembre d’Ontinyent com a Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, publicat el passat divendres al DOGV, com “el fruit de la feina ben feta per posar en valor una cita amb una història i una antiguitat excepcionals, que es remunta al privilegi reial concedit en 1418 pel rei Alfons V el Magnànim”.

  Colomer felicitava l’alcalde, Jorge Rodríguez i a tota la ciutat “per un reconeixement més que merescut, que posa en valor la Fira de Novembre com un element de referència turística, que compleix sobradament amb tots els requisits que es marquen per a esta distinció, com queda palés en el treball administratiu que s’ha fet”. La Fira forma part ja del Registre Especial de Festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana “i açò no ho regala ningú”, manifestava.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Turisme, Sayo Gandia, coincidien en destacar l’edició del 600 aniversari de la Fira, en 2018, com “un punt d’inflexió en l’impuls a la Fira, que ja no es sols una fira coneguda per les atraccions mecàniques, sinó també amb altres espais que complementen l’oferta lúdica i cultural, amb comerços, hostaleria, serveis i automoció”. Una fira, remarcaven, “amb un intens sabor ontinyentí, que serveix per atraure milers de visitats i també per donar suport i impuls econòmic a molts sectors de la ciutat”.

  Jorge Rodríguez posava de relleu i agraïa també al Secretari Autonòmic de Turisme la rapidesa en la tramitació de la declaració, sol·licitada després que el ple del passat mes de maig aprovara una proposta al respecte realitzada per la regidoria de Turisme, encapçalada per la regidora Sayo Gandia, el treball de la qual també destacava el primer edil.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -