21/07/2024 - 0:08
Més

  Els 11 projectes finalistes de “Ontinyent Participa” són exposats pels seus proponents

  Altres notícies

  Els proponents de les 11 inversions finalistes del procés “Ontinyent Participa 2016” exposaven públicament esta vesprada les idees que han plantejat per tal que siguen executades a la ciutat. En un acte presentat pel regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, els ciutadans que havien vist seleccionades les seues propostes per part del Consell de Ciutat, tenien ocasió de plantejar les seues idees, comptant amb l’oportunitat d’acompanyar les exposicions amb imatges en un projector habilitat a tal efecte.

  El llistat de projectes finalistes es pot consultar a la pàgina www.ontinyentparticipa.es, des d’on els veïns i veïnes podran votar telemàticament les 3 propostes que consideren més prioritàries per a la ciutat a partir de les 00:00 hores de dilluns 1 de febrer i fins les 23:59 de divendres 5 de febrer, podent votar-se també presencialment al Teatre Echegaray, Centre Cívic del Llombo, EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel, Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -