22/05/2024 - 6:25
Més

  El musical “Mamma Mia” arriba a Ontinyent el proper 11 de gener

  Altres notícies

  El musical “Mamma Mía”, inspirat en les cançons del grup musical ABBA, arribarà a Ontinyent la setmana de la ma d’un elenc de fins a 35 músics i ballarins. L’obra escrita per Catherine Johnson, representada en teatres de tot el món per vàries companyies, es posarà en escena al Teatre Echegaray dissabte 11 de gener a les 19:00 hores per la companyia Arte Escénico Almansa.

  mammamia1El Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, explicava que es tracta “d’un espectacle de primera fila que podrem gaudir sense eixir de la ciutat, dins la línia que mantenim d’apostar per fer d’Ontinyent un punt d’atracció cultural per a les localitats veïnes”. Ambientat amb els temes més clàssics del mític grup ABBA, des de la seua primera representació en Londres en 1999 Mamma Mía s’ha estrenat en més ciutats i més ràpid que qualsevol altre musical en la història.

  Amb la direcció de José Denia, la companyia Arte Escénico reprèn una obra que ve representant amb èxit des de 2011, omplint repetidament escenaris de vàries províncies espanyoles. El Regidor de Cultura animava a la ciutadania “a no desaprofitar la ocasió i acudir a gaudir d’un fantàstic espectacle que de segur els agradarà”. Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir al preu de 15 euros a la Casa de Cultura d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -