El canvi climàtic i la meteorologia, protagonistes del VI Cicle de Conferencies en homenatge a Vicent Lluis Montés

El canvi climàtic i la meteorologia foren aquest dimarts protagonistes del VI Cicle de Conferencies en homenatge a Vicent Lluis Montés, que tenia lloc des de les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ontinyent. L’acte, que va comptar amb la presentació de l’advocat Jaume Bernabeu, forma part d’un cicle iniciat en 2013 en record del desaparegut jurista Vicent Lluís Montés, i que des d’aleshores aborda diversos temes d’interès cada any al voltant de la data del 9 d’octubre.

Enguany, els ponents van estar Alfred Bernabeu, doctor en Història Moderna, professor a l’IES l’Estació i Cronista Oficial de la ciutat d’Ontinyent, qui va parlar de “Les grans avingudes d’aigua a Ontinyent als segles XVI i XVII”; i el meteoròleg Jovi Esteve, conegut per les seues aparicions als mitjans de comunicació, amb una intervenció titulada “El canvi climàtic. Ha vingut per a quedar-se?”. L’acte va estar presentat pel jurista Jaume Bernabeu, i va reunir desenes de persones, entre les quals van estar els regidors de Cultura (Àlex Borrell); Biblioteca, Museus i Casa de Cultura (Ferran Gandia); el de Promoció Econòmica (Pablo Úbeda); el de Majors Actius (José Rafael Sanchis), i el de Joventut (Jordi Vallés).

Vicent Lluis Montés (1944-2009), que té un carrer al seu nom a Ontinyent, va ser doctor cum laude per la Universitat de Bolonia, catedràtic de Dret Civil de les Universitats d’Oviedo, Múrcia i València-EG,  magistrat de la Sala de lo Civil del Tribunal Suprem i Premi “Justícia” de la Universitat de València. El cicle de conferències en la seua memòria reuneix cada any catedràtics, professors i experts de reconegut prestigi en cadascun dels àmbits que s’aborden cada any.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …